Onze Werkwijze

Onze werkwijze

Als u onze hulp wilt inschakelen dan kunt u ons bellen, whatsappen, mailen en “facebooken” indien u vragen heeft of wanneer u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Bij vragen per mail, whatsapp of facebook zullen we zo snel als mogelijk reageren. Vervolgens bekijken we op basis van de gegeven informatie of dat we u kunnen helpen, waarna we een telefonische intake inplannen.

Vervolgens zal een duidelijk en eerlijk advies worden gegeven met een inschatting van de uren die het traject in beslag zal nemen. Als u besluit diensten van ons af te nemen, worden de afspraken vastgelegd. Hierna gaan we voor u aan de slag. We werken met altijd met een voorschot. Deze is minimaal 3 uur. Mochten de werkzaamheden minder uren betreffen dan krijgt u een bedrag terug. Mocht het meer zijn dan wordt u tijdig op de hoogte gesteld. Veelal wordt het voorschot via de webwinkel besteld.

We proberen u altijd op de hoogte te houden van de situatie. Alle correspondentie krijgt u zo spoedig als mogelijk doorgestuurd, waarna ook weer overleg plaatsvind over de te nemen vervolgstappen. Kortom, we proberen altijd zo transparant mogelijk te werken.

Indien de situatie erom vraagt kan ook ’s avonds een afspraak worden ingepland. Hieraan zijn geen extra kosten.

Wilt u een van onze overeenkomsten afnemen of op maat laten maken, dan kunt u deze via de webwinkel bestellen. Bij de overeenkomst op maat zullen we een telefonische afspraak inplannen om de wensen te bespreken.

Ons doel is om Fokkers van Gezelschapsdieren op een zo goed mogelijke wijze bij te staan en te adviseren bij juridische problemen.