Advocaat voor Fokkers van Gezelschapsdieren

Fokken van dieren is geweldig, toch? Of je nu een bedrijfsmatig fokker bent of gewoon af en toe een nestje hebt, het is altijd een feest. Bij ons, "Advocaat voor Fokkers", begrijpen we die passie als geen ander. Daarom hebben we onze liefde voor beestjes gecombineerd met onze kennis van de wet. Juridische rompslomp is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het fokken, maar het is wel belangrijk. Rechterlijke uitspraken kunnen grote gevolgen hebben, en wij zijn hier om je bij te staan in alle juridische kwesties. Met onze ervaring in dierenrecht en verbintenissenrecht zijn we er klaar voor om jou te helpen. Voorkomen is beter dan genezen, zeggen ze toch? Daarom bieden wij specifiek advies aan fokkers van honden, katten en andere huisdieren. En ook rasverenigingen en kynologenclubs kunnen bij ons aankloppen voor advies over van alles en nog wat, zoals waterdichte overeenkomsten en geschillen tussen fokker en koper. Dus, of je nou een juridische puzzel hebt of gewoon een vraag, bij ons ben je aan het juiste adres. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen jouw pluizige vrienden te beschermen!"

Waarom Advocaat voor fokkers?

Vanuit de praktijk hebben wij ervaring met fokken en de daarbij horende juridische uitdagingen. Vaak wordt de fokker onterecht neergezet als malafide fokker, maar ligt het verhaal net even anders. Daarom richten we ons alleen op de fokkerskant.

Dierenrecht advocaat alleen voor fokkers

Linda Joosten, onze dierenrecht advocaat zet zich alleen in voor fokkers, waardoor onze belangen nooit conflicteren. Bovendien zijn wij daarom ook de aangewezen partij voor fokkers met juridische problemen. Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor ons?

Omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van dierenrecht en weten waar u allemaal tegen aan kan lopen, maar ook omdat we gewoon eerlijk en goed advies geven. Tevens zijn wij er alleen voor fokkers en daardoor hebben wij nooit tegengestelde belangen.

Onze Tarieven

Wij hanteren scherpe tarieven en verschillende betalingsmogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie. Tevens werken wij met diverse rechtsbijstandverzekeraars.

U zoekt een goede advocaat met kennis van zaken?

Met jarenlange ervaring in het dierenrecht, waarbij we ons richten op de fokkers is mr. Linda Joosten de advocaat speciaal voor fokkers.

Hoe komt u met ons in contact

Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp en Facebook. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op het directe mobiele telefoonnummer 06-49377935

Blogs

Foto Linda Joosten

De Beschermers van Uw Fokpassie: Maak Kennis met Linda Joosten

Hey Fokkers, Ken je dat gevoel wanneer je helemaal opgaat in het fokken van je dieren, maar dan plotseling geconfronteerd wordt met een jurid

Wij komen ook naar u toe

Het is ook mogelijk om een afspraak bij u op locatie te hebben. Wij weten dat een fokker niet altijd van huis kan. Daarbij gaat het om uw dieren

koopovereenkomst

Uitspraak Rechtbank: Overeenkomst voor het inzetten van een dekreu

Inmiddels komt er – gelukkig – steeds meer duidelijkheid ten aanzien vankoopovereenkomsten en de noodzaak hiervan. Hieraan hebben we natuurl

Contracten bij Advocaat voor Fokkers nu met vaste prijs

Inmiddels zijn we een bekende naam binnen de fokkerswereld. Al jaren maken we contracten (op maat) voor fokkers van honden en katten (cattery).