Advocaat voor Fokkers van Gezelschapsdieren

Het fokken van dieren is een fantastische bezigheid. Of je nou regelmatig fokt of maar soms een nestje hebt, als je nestjes hebt gehad weet je hoe mooi het is. Wij weten dat maar al te goed en daarom hebben wij onze hobby gecombineerd met ons werk. Als fokker denk je niet direct aan juridische zaken als je gaat fokken, maar het is toch echt van belang. Denk bijvoorbeeld aan uitspraken van de rechter die zijn geweest welke gevolgen hebben voor vrijwel alle fokkers. De advocaat van “Advocaat voor Fokkers” helpt u als fokker bij juridische zaken in de breedste zin van het woord. Met jarenlange ervaring op het dierenrecht en verbintenissenrecht kunnen wij u goed helpen. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. En helaas zien we dat er preventief nog te weinig wordt gedaan aan juridische maatregelen. Daarom hebben we gezien dat er behoefte is aan juridisch advies voor fokkers van honden, katten en andere gezelschapsdieren. Ook rasverenigingen of kynologenclubs kunnen bij ons terecht voor goed juridisch advies. Denk hierbij aan preventieve juridische maatregelen zoals een goede koopovereenkomst. Geschillen over dieren tussen fokker en koper komen ook zeer regelmatig voor, wij kunnen u hierin van juridisch advies voorzien of bemiddelen indien nodig. Kortom voor alle voorkomende juridische vraagstukken kunt u terecht bij advocaat voor fokkers van gezelschapsdieren.

Waarom Advocaat voor fokkers?

Vanuit de praktijk hebben wij ervaring met fokken en de daarbij horende juridische uitdagingen. Vaak wordt de fokker onterecht neergezet als malafide fokker, maar ligt het verhaal net even anders. Daarom richten we ons alleen op de fokkerskant.

Dierenrecht advocaat alleen voor fokkers

Linda Joosten, onze dierenrecht advocaat zet zich alleen in voor fokkers, waardoor onze belangen nooit conflicteren. Bovendien zijn wij daarom ook de aangewezen partij voor fokkers met juridische problemen. Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor ons?

Omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van dierenrecht en weten waar u allemaal tegen aan kan lopen, maar ook omdat we gewoon eerlijk en goed advies geven. Tevens zijn wij er alleen voor fokkers en daardoor hebben wij nooit tegengestelde belangen.

Onze Tarieven

Wij hanteren scherpe tarieven en verschillende betalingsmogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie. Tevens werken wij met diverse rechtsbijstandverzekeraars.

U zoekt een goede advocaat met kennis van zaken?

Met jarenlange ervaring in het dierenrecht, waarbij we ons richten op de fokkers is mr. Linda Joosten de advocaat speciaal voor fokkers.

Hoe komt u met ons in contact

Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp en Facebook. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op het directe mobiele telefoonnummer 06-49377935 of via kantoor op telefoonnummer 024-3243709

Koopcontract voor fokkers

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat een goed koopcontract de start is voor goede afspraken met de kopers. Het legt afspraken vast over rechten en plichten van zowel koper als verkoper (de fokker). Wij kunnen uw huidige koopcontract nakijken. Natuurlijk kunnen wij ook een koopcontract voor u opstellen, geheel voor u op maat. Zie ook de webshop voor alle opties.

Lezingen voor verenigingen

Wij worden geregeld gevraagd voor lezingen over dierenrecht. Zowel door rasverenigingen voor katten en honden, maar ook door andere geïnteresseerden. Dit doen wij door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ingaan op specifieke vragen die spelen bij de vereniging. Neem contact op voor de mogelijkheden omtrent de lezingen. Hiervoor kunt u ons het beste bellen of mailen.

Juridische bijstand op het gebied van dierenrecht

Met jaren ervaring staan wij fokkers bij indien zij juridische problemen hebben. Dit kan heel divers zijn, maar wij weten waar we het over hebben. Een dier is immers veel meer dan enkel een "goed". Daarnaast gaan onze wenkbrauwen niet fronsen als we een keer "patella luxatie" horen. Als advocaat voor fokkers staan wij enkel de fokker bij.

Heeft u vragen aan ons?

Laatste nieuws

koopovereenkomst

Uitspraak Rechtbank: Overeenkomst voor het inzetten van een dekreu

Inmiddels komt er – gelukkig – steeds meer duidelijkheid ten aanzien vankoopovereenkomsten en de noodzaak hiervan. Hieraan hebben we natuurli...

Contracten bij Advocaat voor Fokkers nu met vaste prijs

Inmiddels zijn we een bekende naam binnen de fokkerswereld. Al jaren maken we contracten (op maat) voor fokkers van honden en katten (cattery...

Kennis sessies

Hebben jullie als groep fokkers, rasvereniging of andere club interesse in een interessante lezing/kennissessie over het juridische aspect va...

Puppie

Koopcontract Hond of Kat

Even googelen op een koopcontract voor uw kennel of cattery is zo gedaan, er staan immers tientallen voorbeelden op het internet. Echter zien...